L’equip masculí del Can Buxeres ha incorporat a Cristian Pérez, coordinador general, com a nou entrenador. Després de dirigir amb bons resultats l’amateur B la temporada passada, enguany s’ha fet càrrec del primer equip amb l’objectiu de donar continuïtat a aquest grup de jugadors.

El propi Cristian Pérez ha indicat que “mica en mica anem treballant i creixent. La part positiva és que tenim un grup de jugadors que juguem plegats des de fa dos anys. No som un grup nou que no ens coneixem entre nosaltres. Hi ha uns rols establerts. Ara el que ens falta és adaptar-nos a la categoria”.

Aquest grup de jugadors té un denominador comú: un gran sentiment de pertinença al Can Buxeres. La gran majoria d’ells s’han format a les categories inferiors del club. Pérez assegura que per donar aquest pas “es van ajuntar diverses situacions. El més important és que feia temps que volíem tenir un amateur amb identitat de la casa. Ara mateix tenim en aquesta plantilla un 70 per cent que prové de les nostres categories base o que actualment entrena a algun equip de formació. L’altra 30 per cent el busquem fora per complementar el grup o donar un salt de qualitat”.

Un altre projecte que funciona força bé és la secció femenina. Després de crear de nou un conjunt aleví, infantil i cadet, l’objectiu passa per donar-li continuïtat i seguir creixent. “L’any passat el primer i va servir com a presa de contacte. Ara, després d‘un any, mantenim la gran majoria de jugadores. Es més, venen moltes a preguntar i a voler apuntar-s’hi. Això és el que volíem des de fa temps. Ara cal seguir creixent”, ha destacat el coordinador general del FC Can Buxeres.

D’altra banda, des del Can Buxeres confien en tenir ben aviat una nova grada que faci més còmode el seguiment dels partits per part dels aficionats i familiars.