Com és habitual per aquestes dates, el FC Can Buxeres ha celebrat diumenge el ‘Dia del Club’, una gran festa que inclou música, desfilada de tots els esportistes i, fins i tot, una paellada popular.

Amb la temporada pràcticament finalitzada, el ‘Dia del Club’ ha servit per celebrar els èxits d’alguns dels equips de futbol base de l’entitat. És el cas de dos dels alevins, el sub11 i el sub12, que després d’una temporada excel·lent han aconseguit l’ascens a Preferent, màxima divisió de la categoria.”Per a nens tan petits és una cosa molt gran i que recordaran sempre”, explica Ihab Atif, tècnic del sub12. Joel Caballero, del sub11, també posa en valor la feina de l’entitat: “No és només una cosa d’entrenadors, és un treball de coordinació, de directiva… És un treball de tot el club”.

A més, aquest ‘Dia del Club’ 2024 ha estat també molt especial per ser el primer amb el nou president del FC Can Buxeres, Julián Godoy, que va accedir al càrrec el passat mes de febrer. El màxim dirigent del club es mostrava encantat: “Molt orgullós de ser el president en un dia com avui i poder celebrar-ho amb tota la nostra gent”, explicava.

Quant als equips amateurs de l’entitat, el FC Can Buxeres acaba la temporada amb regust agredolç. El primer equip ha salvat la categoria sense problemes i ha assentat les bases per aspirar a objectius més ambiciosos en pròxims anys. L’amateur “B”, en canvi, ha descendit a la 4a Catalana després d’un mal any quant a resultats.