El diputat del PSC de L’Hospitalet David Pérez ha estat present a l’Entrevista de l’Informatiu de TV de L’Hospitalet, en el marc d’un seguit d’entrevistes a diputats al Parlament hospitalencs.

David Pérez Ha dit que “estem preparats malgrat no esperàvem l’avançament electoral. Pere Aragonès tenia un repte per endavant amb els pressupostos i no se n’ha sortit. Crec que els Comuns s’han equivocat i haurien de reflexionar sobre la seva decisió”.

David Pérez ha explicat que “Catalunya necessita passar full d’una dècada perduda que cal recuperar. Volem donar un pas endavant i les eleccions perjudiquen a les formacions que encara no tenen un candidat com és el cas de Junts, els Comuns, Ciutadans o el mateix PP. ERC ha estat incapaç de governar el darrer any i no han aprovat cap llei, un govern que no ha fet res”.

Pel que fa a pactes després de les eleccions, David Pérez ha demanat “esperar el resultat i a partir d’aquí veurem allò que farem. S’haurà de pactar amb algú, és evident. Salvador Illa sempre tindrà la mà oberta per arribar a acords en allò que sigui important pel país encara que no necessàriament s’haurà de pactar”.

Pérez també s’ha referit a la nova executiva del PSC. “El Congrés es fa cada 4 anys i serveix per renovar l’ideari, el pensament i els càrrecs del partit. A la Comissió Executiva està Núria Marín com a vicepresidenta del partit i entra David Quirós a la direcció nacional del PSC i ho fan amb el suport majoritari de la Federació de L’Hospitalet”.