El diumenge 5 de maig d’11 a 14 hores, el Parc de les Planes tornarà a acollir per segon any consecutiu la celebració del Dia Internacional de les Famílies.

L’objectiu de la diada des que va ser instaurada ara fa 30 anys és crear consciència sobre el paper fonamental de les famílies en l’educació dels fills i de les filles des de la primera infància.

Per aquest motiu, els organitzadors han preparat activitats perquè la canalla jugui i gaudeixi al mateix temps que aprèn valors com el civisme, la solidaritat o la sostenibilitat.

A banda dels jocs tradicionals, els inflables, els tallers musicals, de circ i esportius; diverses associacions de L’Hospitalet col·laboraran durant la celebració.

La Creu Roja treballarà els valors, L’H Orgull farà un taller de pinta-cares, el CEMFO organitzarà un taller d’hostaleria creativa, Aliança per la Convivència portarà un fotomaton, Guàrdia Urbana i Protecció Civil mostraran com són els vehicles de la policia, i Nubotica portarà robots per jugar a futbol i un làser per crear dissenys amb fusta.

Altrament, El parc de les Planes acollirà també diferents tallers mediambientals que organitza l’AMB i l’Associació Protectora d’Animals de Granollers (APAG) promourà l’adopció d’animals i la tinença cívica de mascotes.

Totes les famílies siguin nombroses o no, convencionals o no convencionals, estan convidades.