El CTT L’Hospitalet ha aconseguit aquest dissabte l’ascens a la Divisió d’Honor masculina de tennis taula, després de superar dues eliminatòries de la fase d’ascens. El conjunt de Marcel Sacasas compleix un dels principals objectius de l’entitat.

Un ascens més que merescut. A la primera ronda, el CTT L’Hospitalet s’ha mostrat molt superior al primer rival del dia, l’Anaitasuna. El 4-2 final, amb dues victòries de Nazarii Kishchuk, una de Dani Carrasco i una altra d’Eduard Escamilla, ha permès als hospitalencs superar el primer enfrontament.

Ja a la tarda, a la segona ronda, el CTT L’Hospitalet s’ha vist les cares amb un primer de grup, el Club Palma Tennis Taula. Els balears han estat un rival molt més dur i, de fet, amb 3-1 a favor semblava que s’endurien la victòria. Però l’equip de Marcel Sacasas ha reaccionat i ha estat capaç d’empatar a 3 l’eliminatòria. Als dobles, la parella formada per Nazarii Kishchuk i Dani Carrasco ha sumat el definitiu 3-4.

L’ascens era un dels propòsits que es marcava l’entitat a mig termini. El CTT L’Hospitalet, en creixement, pensa ja en altres objectius, com la creació d’un equip femení per a la temporada 2024/2025.