Per segon any consecutiu, el CTT L’Hospitalet disputarà la fase d’ascens a la Divisió d’Honor masculina. Un premi que aquest cop arriba després del gran any, i sobretot del gran final de temporada, de l’equip de Marcel Sacasas. El tercer lloc al duríssim grup català permet que el conjunt hospitalenc opti ara per una de les nou places d’ascens en joc.

“Una mica sorpresos perquè hem estat quasi tota la temporada quarts, cinquens… Però hem guanyat els últims dos partits i hem aconseguit acabar tercers”, explica Marcel Sacasas. “I ara no vull pensar molt més. Intentarem passar la primera eliminatòria, que és molt important, i a veure què passa”, afegeix.

I és que el CTT L’Hospitalet s’ha classificat per a la fase d’ascens amb premi extra. Com a millor tercer, estarà finalment al bombo 2, cosa que significa que disputarà la primera ronda contra un dels altres tercers. Aquest enfrontament serà eliminatori, si es perd ja no hi haurà opcions d’ascens. En canvi, si se supera, entrarien a la següent ronda i aquí sí que hi hauria marge d’errada. Només caldria guanyar un dels dos partits següents per ser equip de Divisió d’Honor.

“Tots els equips tenen un jugador amb 80% o 90% de victòries”, explica Sacasas sobre els rivals. “Nosaltres tenim un avantatge i és que els nostres ‘tercers’ jugadors estan per sobre del 50% i això pot ser clau”, afegeix.

La fase d’ascens a Divisió d’Honor masculina tindrà lloc dissabte i diumenge a la localitat gallega de Cambados. El sorteig d’emparellaments serà divendres, a les 20h. Els possibles rivals del CTT L’Hospitalet a primera ronda són l’Oroso, l’Anaitasuna, l’Alzira, el Coslada i el Portuense.