Prop de 2000 infants i joves han participat aquest dissabte al matí en el Cross Escolar Solidari de l’Hospitalet. Es tracta de l’esdeveniment esportiu de base més multitudinari de la ciutat i la prova escolar amb més participació de tota Catalunya.

Com sempre per aquestes dates, molts esportistes de la ciutat deixen per un dia el seu esport habitual per participar en el cross. Així, la zona esportiva de la Feixa Llarga s’omple de samarretes de multitud d’entitats i escoles de L’Hospitalet, amb centenars d’infants que gaudeixen d’una jornada diferent i divertida.

Des de les 9:30h s’han organitzat 11 proves atlètiques dins un circuit que recorria la zona esportiva de la Feixa Llarga i que arribava a totes les categories, des dels més grans, els juvenils, fins als més petits, infants d’educació infantil. Tots els arribats a meta ho feien exhausts però, a la vegada, amb la sensació d’haver gaudit d’una nova experiència esportiva.

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Maite Revilla, també valorava el que significava el cros i posava en relleu el fet de fer-ho any rere any i sempre amb molta participació. “Perquè fer esport és molt important, tant des del punt de vista físic com mental”, assenyalava.

El Cross Escolar ha tornat a ser solidari i, enguany, la causa triada ha estat Héroes sin Capa, associació sense ànim de lucre que lluita pels drets i el benestar de les persones amb autisme i les seves famílies. El Consell Esportiu de L’Hospitalet donarà un euro per cada arribat a meta.