Divendres d’actuacions de diversos estils. Mentre el Barradas ofereix un nou concert de la Setmana de Cant Coral; el Salamandra acull a LaMundial.com; a la Bòbila hi haurà teatre amateur d’un grup d’estudiants que han produït un muntatge com a projecte final de curs; i al Centre Cultural de Collblanc-la Torrassa, cine fòrum amb la projecció de Ma vie en rose.Continua la setmana de Cant Coral, que en la seva 23a edició porta al Barradas una mostra de l’activitat coral catalana. Divendres és el torn del Cor Ariadna de l’Agrupació Cor Madrigal, una formació de més de 30 anys d’antiguitat que portarà un repertori molt variat. La primera part del concert tindrà com a protagonista dos clàssic alemanys: Mendelssohn i Schubert. La segona part permetrà escoltar temes popular de diferents parts del món.

El concert començarà a les 21 hores.

Salamandra

El Salamandra té com a convidats avui divendres, 26 de maig, a partir de les 22 hores, a LaMundial.net, acompanyat de Conxita. LaMundial.net és un grup que ofereix un directe fort i atractiu i que es decanten per temes de blues, soul o jazz. Pel que fa a Conxita, es tracta d’una formació de pop català que fa cançons senzilles, directes, que parlen d’amor de soledat, i també d’anar a la compra o de rentar plats.

Els dos concerts formen part de la promoció de revista Enderrock que ha enregistrat un disc amb grups novells catalans sota la llicència Creative Commons.

De projecte final de curs a muntatge teatral

Un grup de quatre estudiants de l’Escola de Mitjans Audiovisuals ha realitzat com a projecte final de curs tota la producció d’una obra de teatre. Dos d’ells, Anna Agustí i Miriam Jaén, s’han encarregat de la producció; i els altres dos, Tamara Hernández i Gemma Burgos, de la realització multimèdia. Així és com s’ha gestat Más o menos amigas, de Jaime Salom, que avui es pot veure a les 21 hores al Centre Cultural de la Bòbila.

L’obra és una crònica del contrast entre dos formes de ésser de dues germanes Una d’elles és cantant i ballarina en una sala de festes, i l’altra treballa en una petita gestoria de poble. L’obra tractarà les seves diferències i les contínues baralles. Però una trucada inesperada produirà un canvi en les germanes.

Cine Fòrum

El centre Cultural de Collblanc-la Torrassa acull avui a partir de les 19.30 hores la projecció de la pel•lícula Ma vie en Rose, d’Alain Berliner. El film servirà per a realitzar un cine fòrum sobre les identitats sexuals i la diversitat i com ens situem i se situa la societat davant d’aquestes.

Canal-h.net. 26/05/06