El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, número 5 d’ERC per Barcelona, creu que el Govern de la Generalitat liderat de Pere Aragonès té la credibilitat de la feina ben feta i de la defensa dels serveis públics, incloent-hi la policia

Al Parc de la Torrassa, Elena ha recordat que la plantilla de Mossos d’Esquadra ha passat de 17.000 a 19.000 agents en aquesta última legislatura, amb més presència de dones i agents més joves.

I pel que fa a L’Hospitalet ha recordat que la xifra d’agents actual és la més alta de l’última dècada. Joan Ignasi Elena ha indicat que “això ha permès que a la ciutat hi hagi 75 agents més que abans, el que representa un creixement del 75%”.

I ha afegit que “em sap greu sentir l’alcaldessa (la socialista Núría Marín) digui que hi ha menys mossos que abans, perquè sap que és mentida, que no és veritat”.

Elena, que va mantenir un contacte amb la militància local d’ERC, acompanay pel portaveu municipal, Jaume Graells, i la regidora, Sílvia Casola, també ha destacat que la xifra d’atur a Catalunya està per sota del 9% i que, a banda de la gestió, un nou Govern d’ERC no actuarà supeditat a direccions de partits espanyols i no se n’oblidarà de les aspiracions nacionals de Catalunya.

“Governarem amb el cap i el cor posats a Catalunya, pensant en el nostre país, no pas pensant en els interessos de la Moncloa o el PSOE, sinó pensant en l’horitzó nacional de nostre país i treballant pel final de la repressió i per l’objectiu del referèndum”.

Elena considera un bon senyal de salut democràtica que ERC, Junts, PSC, la CUP i Comuns Sumar hagin signat un acord per no fer pactes amb partits d’ultradreta “perquè és bo que la gent de l’odi quedi exclosa dels acords parlamentaris, que l’únic que aporten és divisió i confrontació”.

Joan Ignasi Elena ha fet una crida a la mobilització en les eleccions d’aquest diumenge i s’ha mostrat confiat que el balanç govern d’ERC serà un factor determinant per treure un ampli suport a les urnes.