Amb la temporada ja acabada, el Consell Esportiu de L’Hospitalet ha fet un primer balanç força positiu. Totes les competicions dels Jocs Escolars s’han pogut celebrar i la participació ha estat elevada, superant les xifres d’abans de la pandèmia. 

Punt i final al curs 2022-2023 on els Jocs Escolars de L’Hospitalet han comptat amb una gran varietat de disciplines, tant d’esports individuals com a col•lectius. Des del Consell Esportiu es mostren molt satisfets amb la temporada. A l’espera de xifres oficials, tot indica que el nombre de participants ha estat molt elevat per sobre dels 7 mil. Paral•lelament el bon ambient i l’esportivitat han regnat en totes les competicions, inclús a les finals on sempre hi ha una mica més de tensió per voler guanyar.

Ha estat una temporada que va arrencar amb la jornada inaugural, i on es van celebrar el tradicional cros escolar, la Diada de l’Esport Escolar o la Festa dels Valors entre d’altres activitats. Pel que fa al projecte a “L’H tothom suma” des del Consell Esportiu han destacat als clubs que col•laboren oferint un lloc de feina com a monitors als usuaris, que són persones amb lleu discapacitat intel•lectual.

Aquests dies des del Consell Esportiu s’organitzen diversos casals d’estiu i s’imparteixen els cursos d’entrenadors esportius.