La Festa dels Valors organitzada pel Consell Esportiu de L’H va celebrar dimarts la seva 3a edició al Teatre Joventut. Un acte que va retre homenatge a persones vinculades amb el Consell i d’altres que han destacat per la seva transmissió positiva de valors a traves de l’esport escolar. 

Feia 4 anys que el Consell Esportiu de L’H no podia celebrar la Festa dels Valors. Un esdeveniment que posa el punt i final a la temporada premiant el bon comportament dels joves esportistes, familiars i entrenadors. El total d’equips premiats per aquestes bones conductes van ser una vintena.

Al final de la gala van arribar els premis en valors més importants com van ser el Premi Agustín Martínez que va anar a parar a Joan Solà (CTT L’H), el Premi àrbitre per Jesús Maroto, el Premi Luis González per a l’entrenador Jonathan Alfonso, i finalment el Premi Juan Antonio Bastante que va ser per la Mari Barrero del Consell Esportiu de L’H.

En el transcurs de la Festa dels Valors també es va reconèixer la iniciativa “A L’H tothom suma” i les 14 persones que porten dos anys exercint d’ajudants de monitors esportius en diferents clubs de la ciutat.