Aquest diumenge tindrà lloc la segona edició del Concert Significatiu, una iniciativa solidària que busca recaptar fons per a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de l’Hospitalet. L’Auditori Barradas acollirà l’esdeveniment a partir de les 19 h.

Ella Ella, Álex Pérez, Ran Ran Ran i el show d’impro de Judit Martín i Miquel Simó seran els artistes protagonistes d’aquesta segona edició de Concert Significatiu, en un cartell molt variat i que aquest any escapa d’un esdeveniment 100% musical. “L’any passat va ser una experiència molt xula, ens ho vam passar molt bé. I volíem repetir però canviant els artistes”, explica Daniel Serrano, organitzador i principal impulsor de la iniciativa.

La gran novetat és el show d’improvisació a càrrec de dos artistes hospitalencs, Judit Martín i Miquel Simó. Aquest últim, que explica que sempre és especial actuar a L’Hospitalet per a ell, anima a la gent “a passar-ho bé, a riure, a gaudir i a deixar-se anar”. I afegeix que aquest tipus d’espectacles són “una teràpia”.

Les entrades costen 10 euros i tot el que es recapti anirà a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de l’Hospitalet, una entitat sense ànim de lucre que durant l’any organitza diferents activitats per millorar la vida de malalts i familiars. “I volem fer més coses. Per exemple, amb el que vam recaptar l’any passat vam poder obrir el taller de musicoteràpia, que els hi va genial”, explica Maria Pilar Alarma, presidenta de l’associació.

Les entrades, encara disponibles, es poden comprar a través de la pàgina web de l’Auditori Barradas. L’acte serà presentat per Dave Zulueta, ex concursant d’Operación Triunfo i que ja va participar en la primera edició com a artista.