El Grup de Botigues del Centre i Sant Josep ha organitzat una fira aquest dijous i divendres, 7 i 8 de desembre, a la plaça de l’Ajuntament. L’objectiu és donar a conèixer els seus productes i incentivar la compra als comerços locals per aquestes festes.

S’hi apleguen fins a una vintena d’establiments que ofereixen propostes que van des de la gastronomia, la moda o els serveis per ajudar als veïns i veïnes a fer les seves cartes pel Pare Noel i els Reis Mags. “Volem dinamitzar el barri, que el veïnat surti, passegi i vegi possibilitats de regals”, ha explicat Javier Picornell, president del Grup de Botigues del Centre i Sant Josep.

A través d’aquesta fira els comerciants volen recordar a la ciutadania que poden fer les seves compres als establiments de proximitat en un moment on la venda en línia impera. “És una manera de tenir més visibilitat, que ens coneguin i puguin veure i tocar el producte”, ens han explicat des de la Merceria Toica, del barri del Centre.
Durant la fira també es faran tallers per a tothom com l’espectacle itinerant Bicicadabra (11 a 13h), actuació musical (12) o masterclass de bachata i zumba (11 i 11.30h).

I fins al diumenge, els qui s’apropin a la plaça de l’Ajuntament també podran gaudir del Trenet de Nadal que recorre els carrers del Centre i Sant Josep. Els tiquets es poden obtenir als establiments associats al Grup de Botigues i si no el preu és d’1 euro.