El Club Natació L’Hospitalet vol tornar a ser un club de referència a Catalunya. La junta directiva aposta per retenir el talent, pujar el nivell competitiu i augmentar la base amb l’Escola de Natació. Per fer-ho possible reclamen més espai a les Piscines Municipals.

El Club Natació L’H no vol estancar-se com a entitat. Al contrari, amb 250 esportistes i prop de 600 socis i sòcies considera que té els fonaments per recuperar el temps perdut i retornar a l’elit de la natació catalana. Són conscients que no tenir instal•lació pròpia no ajuda, però alhora reclamen més espai a les Piscines Municipals on hi estan ubicats.

Des del club s’ofereixen per iniciar als més petits en la natació i els hàbits saludables. De fet, asseguren que és tot un encert el programa municipal “Natació Educativa” on 4.000 infants de la ciutat han pogut tastar a principi de març l’esport aquàtic. Ara caldria donar-li continuïtat.

En aquest sentit, la pròpia experiència del club diu que la secció Natació Social, destinada a joves entre 14 i 17 anys que volen nedar però no competir, funciona perfectament.

Les properes dates competitives importants seran el 30 d’abril amb el Campionat de Catalunya de Natació amb aletes, i el 28 de maig amb la celebració del 25è Trofeu de Natació Ciutat de L’H.