El CN L’Hospitalet ha convocat una Assemblea General Extraordinària el pròxim dijous 14 de març per a l’elecció de membres de la Junta Directiva. L’entitat va decidir fer aquest pas aquest 20 de febrer i, segons expressen en un comunicat, ho fan a causa de la “greu crisi econòmica”.

El comunicat també explica les diferents accions realitzades per l’actual Junta Directiva, encapçalada per Joaquín Belza des del passat 13 de juliol de 2021. Asseguren que el deute econòmic acumulat “ha descendit però de cap forma s’ha sortit de la situació crítica”.

El club també lamenta “la impossibilitat d’aplicar el total de mesures adoptades considerades vitals per a la continuïtat del funcionament de l’entitat” i assegura que s’ha intentat “sense èxit d’obtenir possibles finançaments per fer més sostenible la crisi econòmica de l’entitat”.

El CN L’Hospitalet també ha compartit el calendari electoral, que s’iniciarà aquest 22 de febrer amb la designació de la Junta Electoral. A partir d’aquí hi haurà diferents passos fins al dia 14 de març, quan està previst que es dugui a terme l’Assemblea General Extraordinària i les votacions per escollir els nous membres de la Junta Directiva del club.