El CN Catalunya ha guanyat el setè torneig absolut femení de waterpolo, quart memorial “Agustín Martínez”. L’AESE, organitzador de la competició, ha acabat en vuitena posició.

La final ha estat entre dos dels favorits, dos conjunts que enguany tornaran a disputar la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. El CN Catalunya, en aquest cas, ha estat millor que el Barceloneta i s’ha endut el títol.

El tercer i quart lloc també ha estat per dos equips de Divisió d’Honor. El CN Rubí ha guanyat la final de consolació superant el CN Sant Feliu i obtenint la tercera plaça. L’AESE, per la seva banda, ha acabat en vuitena posició.

El torneig ha servit per tornar a retre homenatge a Agustín Martínez, difunt directiu de la secció aquàtica de l’AESE. L’històric dirigent va ser part important de l’entitat durant moltes temporades i l’any 2018 va rebre la menció especial de la Nit de l’Esport de L’Hospitalet. Es tracta del quart Memorial Agustín Martínez i el setè torneig absolut femení de waterpolo, competició que sempre organitza l’AESE durant el mes de setembre.

Classificació final

1r. CN Catalunya

2n. CNA Barceloneta

3r. CN Rubí

4t. CN Sant Feliu

5è. UE Horta

6è. CN Vallirana

7è. CN Cuatro Caminos

8è. AE Santa Eulalia

. CW Turia

10è. CN Martorell