El Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet (CEVL’H) viu un dolç moment. L’arriscada aposta d’intentar classificar els equips sènior, juvenil i cadet per a les fases d’ascens s’ha aconseguit. Ara, en la segona fase de la temporada, els objectius són competir al màxim nivell sense renunciar a res.

L’equip sènior del CEVL’H disputarà la seva fase d’ascens sense pressió, però amb la màxima ambició. L’entrenador, Àlex Pérez, espera que les seves jugadoresmantinguin la implicació i el sentiment de pertinença al club que han mostrat fins ara”.

Al davant tindran equips de molta qualitat, com el CV Viladecans o el CV Monjos. Però sense dubte, el màxim rival a batre serà el Sant Cugat. Es tracta d’un equip confeccionat per aconseguir l’ascens a Segona Divisió Catalana i que, a més, té molta cura del seu planter.

La plantilla sènior del CEV L’H no té cap por de lluitar per l’ascens. Vol quedar entre les tres primeres classificades, cosa que li donaria dret a disputar la fase final. Una de les jugadores, Laia Rodríguez, assegura que l’equip “es prendrà cada partit com una final, però també gaudint del joc”.

Per la seva part, els equips cadet i juvenil competiran conjuntament la fase d’ascens. Les jugadores d’ambdues categories són conscients que superar rivals com el CV Premià o el CV Lloret no serà una tasca fàcil. Tot i això, com afirma el president del CEV L’H, Jordi Román, “hem de seguir partit a partit, lluitant per cada pilota i amb l’ambició d’aconseguir el doble ascens”.