El Club Gimnàstica Artística L’H viatjarà a Alcoi d’aquí a dues setmanes per disputar la Fase Final de la Lliga Iberdrola. Les riberenques es jugaran la permanència a la màxima categoria davant del Majadahonda, Palma de Mallorca i Salt. 

Conservar la plaça a la 1a Divisió de la Lliga Iberdrola, aquest és l’objectiu del primer equip del Club Gimnàstica Artística L’H. Les pròpies gimnastes i el cos tècnic consideren que fins ara han fet una bona temporada competint contra els clubs més importants d’Espanya.

Les petites errades comeses a les tres primeres jornades han provocat que ara lluitin per la permanència. Una situació que no incomoda a les riberenques que confien en la seva qualitat i capacitat de millora.

D’altra banda l’equip B del CGA L’Hospitalet ja té garantida la seva presència a la 3a Divisió la temporada vinent. Amb un equip ple de gimnastes molt joves i amb un gran futur per davant, el club ha preferit no optar a l’ascens per prioritzar la formació i guanyar experiència de cara al futur.

Els rivals del primer equip de l’Hospi a la última jornada per evitar el descens a 2a Divisió son el Salt, el Palma de Mallorca i el Majadahonda. Aquesta fase final tindrà lloc a Alcoi del 16 al 18 de juny.