El Cirque du Soleil torna a L’Hospitalet el proper 20 de març amb la reestrena de l’espectacle Alegría.

La gran carpa canadenca s’instal·larà de nou al recinte del Districte Cultural, a la Feixa Llarga, per tornar a representar aquest icònic espectacle, ja estrenat a Espanya i coincidint amb el seu 25è aniversari. A L’Hospitalet, el Cirque du Soleil començarà una gira per tot l’Estat fins el 4 de desembre de 2024.

Estrenat per primera vegada el 1994, Alegría s’ha convertit en un dels espectacles més estimats del Cirque du Soleil, que fins avui ha captivat més de 14 milions d’espectadors en 255 ciutats de 40 països en més de 19 anys de gira. La seva banda sonora, nominada al Grammy, que incloïa la icònica cançó homònima, continua sent l’àlbum del Cirque du Soleil més venut i reproduït fins ara.

Revitalitzada per un repartiment de 53 acròbates, pallassos, músics i cantants, Alegría és una estimulant experiència immersiva que transporta el públic a un món místic esquitxat de poesia visual i extravagàncies acrobàtiques. Amb una banda sonora inoblidable, unes acrobàcies emocionants, uns dissenys de vestuari surrealistes, uns escenaris vibrants i molt d’humor, Alegría toca l’ànima amb entusiasme i està a l’altura de la seva reputació mundial: és l’espectacle per excel·lència del Cirque du Soleil.

El darrer cop que el Cirque du Soleil va estar a la ciutat va ser a la primavera de 2022, amb el seu espectacle Lucía.