Després de l’èxit de públic que està rebent després d’anunciar el seu retorn a Barcelona en 2024, Cirque du Soleil, ha anunciat que amplia la seva estada amb Alegría, la seva producció més icònica que es presenta reinventada perquè una nova generació pugui divertir-se amb aquest espectacle.

Ja es poden adquirir les entrades per a les noves dates d’aquest espectacle amb el qual la companyia canadenca convida al públic a gaudir de la Gran Carpa instal·lada en el Districte Cultural de L’Hospitalet a partir del 20 de març.

Amb Alegría, el Cirque du Soleil, estarà a partir de 2024 de gira continuada pel nostre país prop de dotze mesos, començant a Barcelona, a partir del 20 de març, on tindrà lloc l’estrena europea de l’espectacle en carpa. Posteriorment l’espectacle visitarà Màlaga, a partir del 31 de maig, Alacant, a partir del 16 juliol, Sevilla,  a partir del 28 de setembre, i Madrid,  a partir del 4 de desembre.

Estrenat per primera vegada el 1994, Alegría s’ha convertit en un dels espectacles més estimats del Cirque du Soleil, que fins avui ha captivat més de 14 milions d’espectadors en 255 ciutats de 40 països en més de 19 anys de gira.