La Magi es la protagonista de l’espectacle del Circ de Nadal que es pot veure aquests dies a la carpa instal·lada a la Feixa Llarga amb Travessera Industrial. “El viatge de Magi”, ens porta des del naixement del riu Llobregat fins a la seva desembocadura, en una aventura on el cicle de l’aigua és la protagonista i on es vol fer reflexionar als infants sobre la consciència ambiental. L’espectacle gira al voltant de les quatre estacions de l’any, escenificades en diferents números de circ, amb acròbates, trapezistes i malabaristes.

Alicia Buil, actriu i violinista, ha explicat que “dins del Circ de Nadal, veurem tot tipus de disciplines per explicar una història que gira entorn les quatres estacions de l’any. El que volem amb aquest espectacle és enviar un missatge als infants de que cal cuidar el nostre planeta, ara més que mai”.

De la seva banda, Pablo Monedero, acròbata, ha assenyalat que “representem cada estació de l’any i les seves característiques. També mostrem com el canvi climàtic està canviant el nostre món i com tenim que intentar cuidar-lo i preservar-lo entre tots”.

Foto Gabriel Cazado

Per a moltes famílies assistents al Circ de Nadal és el primer cop al circ. Tots esperen gaudir de l’espectacle i de les diferents activitats nadalenques que s’han posat en marxa a la ciutat. Moltes d’elles han reservat tiquets per a dos o tres activitats, és el cas de Laura Luque, que ha explicat: “nosaltres hem decidit venir amb els nens al circ perquè l’any passat havíem anat al Campament Reial i ens quedava per conèixer aquesta i altres de les propostes nadalenques que hi ha a la ciutat per als infants”.

Problemes amb les entrades

Les activitats de Nadal tenen molt d’èxit i en alguns casos és complicat aconseguir entrades. És el cas del circ de Nadal, per al qual algunes famílies han tingut problemes a l’hora d’aconseguir tiquet.

El Jose Rubia i la Laura Salvador han explicat que “hem aconseguit les entrades que volíem però vam estar més d’una hora a la pàgina web de l’Ajuntament intentant accedir amb dos ordinadors i amb el mòbil, per poder tenir els tiquets. Tot  una mica complicat i estressant”.

Tot i això, el Circ de Nadal comptarà amb una cua per a les persones que no hagin pogut reservar, que podran entrar per ordre d’arribada i fins a esgotar l’aforament.

El Circ de Nadal es podrà gaudir fins al 5 de gener, amb sessions a les 12 i a les 18 hores, excepte els dies 24, 31 i 5 gener, en què només es faran representacions al migdia.