“Todo sobre Penélope” de la companyia Penélope y Aquiles és el muntatge encarregat d’obrir una  nova temporada del cicle de teatre inclusiu Gestviu, adreçat a persones sordes i també oients. L’espectacle es representa aquest divendres 10 de novembre a les 20 hores al Centre Cultural La Bòbila.

La protagonista de la història és una dona que acudeix a una cita a cegues, però a la qual deixen plantada. Mentre espera, es fixa en un cubell d’escombraries i comença a descobrir les coses que la gent ha llençat. “És llavors quan comença a crear el seu món i a transportar-se, també al públic, dins de les seves fantasies”, explica l’actriu protagonista Gabriela Sandoval, en una entrevista al programa Taquilla Inversa.

El muntatge és una invitació a que la gent faci volar la imaginació ja que Sandoval treballa a partir de la transformació d’objectes. “El muntatge és molt senzill, però te molta connexió amb el públic gràcies, justament, a la transformació d’objectes”, diu Sandoval. Sobre l’escenari, l’actriu juga amb aquesta tècnica i el clown.

Les entrades per “Todo sobre Penélope” es poden adquirir fent clic aquí.