El circuit d’exposicions “CLUBS, Art a la Pista” torna a L’Hospitalet els dies 9 i 10 desembre amb entrada lliure i horari diürn. La tercera edició d’aquesta cita cultural transforma les pistes de ball de Barcelona i L’Hospitalet en galeries d’art efímeres. A la ciutat, els espectacles es faran a la sala Salamandra, El Pumarejo i la Sala River. A Barcelona, els espectacles tindran lloc els dies 16 i 17 de desembre.

El circuit d’exposicions artístiques pretén acostar la cultura de club a tota la ciutadania i reivindicar els espais d’oci nocturn com a llocs de coneixement, experimentació i creació artística. A la Salamandra, l’artista Antoni Hervàs presentarà el vídeo “T(Ouch!), un espectacle de cabaret post-pandèmic i, alhora, una paròdia del gènere de teatre popular. També es projectarà una peça de vídeo històrica dels anys 60 de Bruce Nauman, un dels artistes més importants dels Estats Units.

Pel que fa a la Sala River, es podrà veure a l’artista italiana Vanessa Beecroft, coneguda per les seves provocadores performances públiques amb cossos femenins nus. I, El Pumarejo acollirà la música del lonidenc Oxhy i la meditació sobre el rap de la francesa Christelle Oyri.

Consulta tota la programació aquí.