El CGA L’Hospitalet ha tornat a tancar la temporada amb els objectius més que assolits. L’entitat ha aconseguit la salvació a la primera divisió de la Lliga Iberdrola, màxima categoria de la gimnàstica artística espanyola.

L’Hospi va aconseguir 183.834 punts en la jornada final, finalitzant en segona posició la promoció per evitar el descens. El CGA va liderar dos dels aparells, salt i barres asimètriques, mentre que va quedar segon a l’exercici de terra i tercer a la barra d’equilibri. Suficient per sumar els punts necessaris per salvar la categoria.

La temporada del CGA L’Hospitalet no acaba aquí. Dues gimnastes de l’equip, Susana Martínez i Marina Escudero, han fet un salt important aquesta temporada. La primera ha participat amb la selecció espanyola júnior, amb la que ha disputat el Campionat d’Europa (10ena per equips). Escudero ha estat amb la selecció nacional absoluta a l’europeu (5ena per equips).

El CGA L’Hospitalet també ha participat recentment al Campionat d’Espanya Vía Olímpica, en el que han destacat Lucía Gutiérrez, segona a la general juvenil (inclou la primera posició en barra i segona en asimètriques); i les júnior Susana Martínez (primera en asimètriques i segona en salt), i Naia Álvarez (tercera en salt). Per equips, el CGA ha acabat quart en la categoria absoluta, amb Analís Anyara Pérez, Marina Escudero, Susana Martínez, Martina Rovira i Lucía Villaverde.

Per últim, el CGA també ha estat present al Campionat d’Espanya de Base, a Tenerife, amb una segona posició de l’equip de Base 6 (que inclou la tercera posició a la general de Lucía Vicente i la cinquena de Raquel del Pozo); la sisena posició de l’equip en Base 4, i una quarta posició a la general de Katerina Espinosa (Base 5), i una tercera posició de Juna Charansonnet en asimètriques (Base 8), com a resultats més destacats.