La temporada 2023-2024 promet emocions fortes a tota la família del Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet. Els equips de la base no paren de créixer, i els conjunts sèniors masculí i femení lluiten a categories espanyoles de gran nivell.

Aquest passat diumenge es va viure unes gran festa a les grades del poliesportiu municipal El Gornal. A banda dels partits dels equips de la base, per la tarda va debutar a la Super Lliga 2 el conjunt femení. Davant seu va tenir al CAEP Soria que finalment es va endur la victòria. Les jugadores de Jesús Molés van fer un gran partit, però la manca d’experiència quan podien sentenciar el partit es va acabar pagant car.

L’entrenador Jesús Molés ha indicat que “sense cap mena de dubte la derrota s’explica per la manca d’experiència a la categoria. Les jugadores ho van veure guanyant al quart set, i això es va acabar pagant”.

Qui també va debutar va ser l’equip masculí, en el seu cas a la categoria de bronze espanyola. Després d’una última temporada perfecta, els riberencs han renovat a bona part de la plantilla per assolir l’objectiu de la permanència.

El president Ángel Murillo va dir que aquesta renovació “dona una nova sinergia a l’equip. Hem de veure el nivell de la nova categoria. Ascens ho veig difícil, però amb el bloc tant fort que tenim podem parlar de salvació”.

Aquesta temporada els equips formació han augmentat en número. No cal dir que la pedrera és el gran patrimoni del club del barri de Les Planes. “Estem molt contents amb la feina desenvolupada a l’àrea formativa. Aquest any encara l’hem reforçat més. Al final els primers equips son la punta d’una piràmide on la base d’aquesta estructura ha de ser el més important”, ha comentat Ángel Murillo.

Des de la directiva del CEV L’Hospitalet s’està treballant per poder celebrar la presentació dels equips a finals del mes de novembre.