La nit del 4 de juliol quedarà en la memòria dels membres del Centre d’Estudis de L’Hospitalet. Amb un acte de germanor, l’entitat ha volgut celebrar tota la feina i l’esforç fet durant els darrers anys, treballant per i per als hospitalencs desinteressadament.

L’actual presidenta Carme Rimbau, va entrar a formar part del Centre d’Estudis l’any 1988, quatre anys després de la seva creació, i des d’aleshores ha afirmat que segueixen “treballant amb les mateixes ganes“.

En un esdeveniment d’aquestes característiques, no han faltat els records. Joan Camós, ha estat membre de la junta directiva fins ara que veu amb necessitat un relleu generacional. I és que ha vist com L’Hospitalet ha anat evolucionant des que es va crear el Centre per la necessitat de dotar-li d’identitat a la ciutat, fins ara que “més d’un 30% de la població ha nascut fora de L’Hospitalet i encara són invisibles“.

Per aquest motiu, un dels reptes que l’entitat s’ha proposat és el d’apropar les persones migrades al Centre d’Estudis. Rimbau ha comentat que “és qüestió d’anar-ho intentant i ja trobarem la manera, ganes li posem”.

Sens dubte, tots els membres de l’Associació tenen clar que el futur del Centre d’Estudis, com a punt de referència per als hospitalencs i hospitalenques i centre de divulgació i conservació de documents, està garantit.