El Centre Cultural Sant Josep ja té enllestida la programació de tallers i cursos per als mesos de setembre a desembre. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 5 de setembre.

Entre l’oferta, destaquen els cursos d’escacs del Club d’Escacs Torreblanca de L’H; el de guitarra per a infants; dos cursos sobre fotografia, un per conèixer històries de la seva evolució i l’altre de fotografia digital, a més d’un taller de restauració de mobles i el de maquetes de vaixells del grup Gent de Pau. També hi haurà els tallers de memòria, taitxí i musicoteràpia de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia, i s’impartirà un curs d’iniciació a Internet i un altre sobre eines TIC i els serveis de l’administració.

Pel que fa als tallers de cuina, es mantenen els de receptes i tècniques culinàries i el de rebosteria tradicional, i com a novetat s’ofereixen un de cuina vegana i un de cuina de temporada a càrrec de l’associació Keras Buti. Altres novetats són el curs de conversa en anglès Let’s talk in English i els tallers d’escriptura creativa, de dibuix d’estil manga i d’òpera.

Per la seva banda, amb motiu dels vint anys de Pessics de ciència, el Centre Cultural prepara una exposició que es podrà visitar els mesos de novembre i desembre d’enguany.