El 2 de desembre és el Dia Mundial Contra la Sida i a L’Hospitalet, L’H Orgull organitza una festa on no hi faltaran diferents cantants i drag queens amb moltes sorpreses i on s’anima a tothom a anar-hi i participar-hi.

A L’Entrevista de l’Informatiu n’hem parlat amb Javier Garrigós, president de L’H Orgull. Ha dit que “tenim una fila zero amb un compte de l’entitat per recollir diners que aniran a parar al Consorci Sanitari Integral, a la Unitat d’Infeccions de Transmissions Sexuals. Durant tot l’any fem xerrades i posem carpes però ens centrem més en la gala perquè és una forma diferent de donar més visibilitat a la malaltia”.

Garrigós ha afegit que “s’ha avançat molt en la investigació i gràcies als diners recaptats, la medicació ja és molt minsa i, fins i tot, hi ha uns estudis que si funcionen eradicaran la malaltia als seropositius. Tinc clar que no hem de tenir por a la malaltia perquè qui estigui controlat no pot transmetre el virus. Malgrat tot hi ha qui pateix moobing i tenen por de dir que són seropositius. S’ha d’informar més sobre la malaltia”.