L’objectiu principal de les reformes és proporcionar més llum natural al centre comercial a través d’un lluernari nou molt més gran. Per fer-ho caldrà tirant a terra part de l’estructura del sostre, i la paret lateral que dona a Isabel la Catòlica.

Un lluernari més gran dominarà la zona central del Centre Comercial La Farga per tal de millorar l’experiència dels usuaris de la instal·lació. També s’eliminarà l’ascensor panoràmic de la plaça central que també manlleva claror i visibilitat a la instal•lació, i s’intalarà un nou ascensor pels usuaris a un dels laterals.

Això també proporcionarà més espai a la plaça central per fer tota mena d’activitats de ciutat.
Una altra de les novetats serà la implantació d’una zona de restauració a la segona planta, en la que els usuaris hi trobaran parades amb menjars del món.

El Centre Comercial també implantarà tots els serveis que s’han potenciat darrerament amb la pandemia com les comandes a domicili. També es canviarà la imatge del logo que fins ara hem conegut de la Farga. Aquesta remodelació s’hauria d’haver iniciat el març passat però es va haver de posposar a causa de la covid. S’espera que les reformes vegin la llum a finals d’aquest any.