El Club Esportiu Voleibol L’H s’estrenarà aquest diumenge a la Super Lliga-2, la categoria de plata espanyola. Després d’assolir l’ascens la temporada passada, l’equip s’ha marcat com a objectiu la permanència. El primer rival al poliesportiu municipal del Gornal (18h) serà el CAEP Soria.

Debutar a la Super Lliga-2 és una fita històrica pel CEV L’Hospitalet. Una categoria de molt nivell i exigent que l’equip afrontarà amb bona part de la plantilla de la temporada passada, amb uns quants fitxatges per guanyar alçada, i l’ascensió d’una jugadora del planter. El propi entrenador Jesús Molés ha reconegut que “no podem optar a incorporar jugadores estrangeres. Tot i així les nostres jugadores estan demostrant estar a un nivell molt superior al que esperàvem d’elles. La plantilla ha quedat ben cohesionada”.

Una de les noves integrants és l’Aitana Gutiérrez, que arriba amb tota l’ambició del món a l’Hospi. Un dels aspectes que més valora és la bona sintonia que hi ha al vestidor: “l’acollida ha estat molt bona, m’he sentit molt bé des del primer dia. Per això crec que serà una gran temporada”.

Objectiu: la permanència

Des del Volei L’Hospitalet tenen clar que cal tocar de peus a terra. Per aquesta raó l’objectiu és la salvació a la categoria de plata espanyola. “Una cosa és la pretemporada i una altra diferent és el nivell dels equips a la lliga regular. Anirem a ser competitives. El nostre objectiu és la permanència sí o sí”, assegura Jesús Molés.

En aquesta mateixa línia apunta la jugadora Marta Cots: “estem amb molta il·lusió. Hi ha molta gent que està en aquesta categoria per primera vegada. La pretemporada ens ha anat molt bé, i crec que podem assolir la permanència”.

L’equip celebra la classificació per a la fase d’ascens a Super Lliga-2

Davant del debut d’aquest diumenge al poliesportiu municipal del Gornal contra el CAEP Soria, la principal consigna és jugar sense pressió. “Als partits de casa hem de convertir el poliesportiu municipal del Gornal en una olla a pressió. I per part de les jugadores que cal que surtin a jugar sense por”, explica Jesús Molés.

Els partits del CEV L’Hospitalet al municipal del Gornal seran amb entrada gratuïta.