L’equip masculí del Club Esportiu Voleibol L’H vol ser la temporada vinent a la 1a Nacional Espanyola. Per fer-ho realitat necessita fer un bon paper a la fase d’ascens que arrenca aquest diumenge. L’equip rebrà al Volei Girona al poliesportiu municipal del Gornal.  

El Club Esportiu Voleibol L’H ha passat en pocs anys de disputar la 3a Catalana a tenir serioses opcions de jugar a la categoria de bronze espanyola la propera temporada. L’èxit, asseguren des del club, és el treball.

Un treball que enguany s’ha vist reflectit a la primera fase de la lliga, on l’equip ha brillat a un gran nivell. Tot victòries menys dues derrotes que l’han servit per arribar a la següent fase en un gran estat de forma i anímic.

L’Hospi s’enfrontarà ara a l’INEF Lleida, Volei Girona, Blume i Encamp Andorra. Uns rivals perillosos però segurament no amb un nivell superior. Els quatre primers classificats disputaran unes semifinals per decidir els dos conjunts que obtindran el bitllet per ser present a la Fase Final. Un camí llarg però que l’Hospi somia en acabar de la millor manera.

Els riberencs debutaran aquest diumenge rebent a casa al Volei Girona. Un debut on serà obligat sumar la primera victòria.