L’equip masculí del Club Esportiu Voleibol L’H ha signat una temporada magnífica que s’ha coronat amb el premi final de l’ascens a 1a Divisió espanyola. El club aposta per mantenir pràcticament la mateixa plantilla i assentar-se a la categoria de bronze. 

Encara amb la ressaca per la celebració de l’ascens a 1a Divisió espanyola, el Volei L’H comença a ser conscient de l’enorme temporada que han disputat. Des del passat mes de setembre el conjunt de Szymon Pniewski ha liderat la màxima categoria catalana amb mà de ferro. Una autoritat damunt la pista que va tenir continuïtat a la Fase d’Ascens a 1a Divisió espanyola. Els riberencs van quedar campions, guanyant els quatre partits i només cedint dos sets.

El debut a la categoria de bronze del volei espanyol representa un pas endavant molt important pel club. Davant d’aquest repte l’objectiu no serà un altre que la permanència amb la voluntat de seguir creixent. El que és segur és que el 90% de la plantilla continuarà l’any que ve i al mateix temps es busca la incorporació de dues noves peces que aportin sobretot experiència.

El proper 22 de juny s’espera que la Federació Espanyola de Voleibol faci públic el grup on jugarà l’Hospi i quins seran els seus rivals.