Dos de dos per a l’Hospi en aquest inici de temporada. El conjunt de Joan Sánchez ha fet encara més bona la victòria de la setmana passada superant aquest diumenge al CP San Cristóbal per 1 a 2. Els riberencs són líders.

El partit s’iniciava amb els canvis de Joan Sánchez a l’onze inicial. El tècnic sacrificava els extrems per enfortir la defensa, amb ‘Mamau’ alternant el mig centre i les funcions defensives, i la punta d’atac, amb els tres davanters disponibles de sortida: Sanku, Adán i Òscar.

La tàctica servia per mostrar un Hospi sòlid i que ha aguantat els sempre intensos primers minuts del San Cristóbal. El pas del temps ha afavorit l’equip de Joan Sánchez, que ha completat una més que positiva primera part i que ha vist com, a més, el premi del gol arribava per partida doble. Ton Alcover s’erigia en protagonista dels 45 minuts inicials anotant una falta des de la frontal i un penal, posant un esperançador 0-2 per a l’Hospi abans del descans.

La segona part ha mostrat un millor San Cristóbal, que necessitava guanyar en intensitat per no deixar el duel en safata a l’Hospi. Els de Terrassa han retallat distàncies amb un penal transformat per Miguel, un fet que ha donat encara més ales als homes de Dani Andreu.

L’ajustat del resultat ha fet que els darrers minuts fossin més pels locals. L’Hospi, segur al darrere, ha mantingut la calma i ha estat capaç de tancar el partit amb el resultat d’1-2. La segona victòria en dos partits del CE L’Hospitalet fa que els riberencs siguin líders, empatats amb Tona i Vilafranca però amb millor balanç de gols.