El CE L’Hospitalet no ha pogut treure res positiu de la seva visita a Olot. La derrota contra els garrotxins fa que el conjunt de Joan Sánchez perdi la primera posició en favor del rival, nou líder de la 3a RFEF.

Una derrota que s’ha començat a forjar a la primera part. Part de les opcions de l’Hospi passaven per ser igual de segurs que el rival, coneixedors que l’Olot concedeix molt poc. El gol dels locals, marcat per Chabboura al 23, deixava el duel en la situació perfecta per als garrotxins.

L’Hospi ha anat de menys a més i a la segona part ha estat més protagonista que els de Pedro Dólera. Malgrat això, l’empat no ha arribat i el marcador no s’ha mogut. 1-0, suficient perquè l’Olot robi el liderat a un Hospi que encaixa la primera derrota de la temporada en lliga.

Sense temps per lamentar-se, l’Hospi necessita ara recuperar sensacions després de la doble derrota de la setmana, avui i el passat dimecres contra l’Andorra a les semifinals de la Copa Catalunya. L’objectiu és ara preparar-se per a rebre el Prat, el pròxim diumenge a les 12h.