El CE Joventut L’Hospitalet guanya amb un imponent 75 a 29 davant el Femení Sant Adrià. Aquesta és la segona victòria consecutiva de la Super Copa Catalana Femenina que s’emporta l’equip.

75 a 29 ha estat el resultat d’un partit que ha liderat en tot moment el CE Joventut L’Hospitalet. És la segona jornada de la Super Copa Catalana Femenina i les de Miki Molgosa ja sumen dues victòries consecutives.

“Sumar sempre és important en aquest inici. Venim de guanyar la setmana passada al camp del Roser, que l’any passat va ser el campió de la categoria i tenir un partit així és molt positiu, ja que no només hem guanyat, sinó que hem demostrat tot el que estem treballant”, explica Miki Molgosa, entrenador del CE Joventut L’H.

El CE Joventut ha estat molt encertat en l’atac i han aprofitat nombroses ocasions per sumar punts al marcador. Les de Miki Molgosa han lluitat els rebots i han estat molt atentes en la defensa. 

“Vam començar la temporada amb un rival molt difícil i el partit d’avui si no el guanyàvem, doncs no servia de res la victòria de la setmana passada. Hem començat molt connectades i crec que anotar tants punts en categoria femenina té molt mèrit”, afirma Judith Turrion, jugadora del CE Joventut L’H.

L’entrenador del CE Joventut defineix l’equip com a molt jove, amb jugadores que ronden els 18 anys. Molgosa creu que s’han de millorar les situacions de joc i necessiten cohesionar l’equip. Pel que fa a la defensa, el Joventut haurà de continuar treballant durant la temporada per reforçar els seus punts febles.    

L’equip té molt clars els seus objectius per aquesta temporada: créixer individualment, entrenar bé, i a nivell competitiu es proposen estar a la zona d’ascens per optar a pujar de categoria.

“Hem sigut capaços de treure un equip molt compensat, amb moltes ganes. Però encara tenim molt marge de millora”, explica Molgosa.

Per ara, Molgosa està satisfet amb els resultats de les dues primeres jornades. Tot i això, afirma que encara queda molta feina pel davant i el CE Joventut s’haurà d’enfrontar a rivals molt complicats durant la temporada.

A la pròxima jornada el CE Joventut L’Hospitalet jugarà contra el Manresa CBF.