L’All Star de la Super Copa de bàsquet escalfa motors. Aquest diumenge, a Sant Adrià del Besòs, els millors jugadors i jugadores de la màxima divisió del bàsquet català disputaran el partit de les estrelles. I el Joventut L’Hospitalet estarà representat per dues jugadores de l’equip. Laia Anducas i Judith Turrión defensaran la samarreta de la selecció de l’Oest del partit femení.

Totes dues es mostren il·lusionades per poder participar en un dels dies grans del bàsquet català. “Donarà molta visibilitat a la nova categoria creada”, explica Anducas. Turrión, a més, afegeix que “és un premi” i assegura que té ganes de “passar-s’ho bé i fer una mica de show si es pot”.

L’All Star és un esdeveniment de la Federació Catalana de Bàsquet que sempre havia estat vinculat a la Copa Catalunya. Ara, amb la creació de la Supercopa, el partit agafa una nova embranzida i el lloc triat per aquesta nova etapa és el pavelló Marina Besòs de Sant Adrià. La ciutat també va acollir, aquest dilluns, la presentació de la jornada, amb la presència, entre altres, del president de la FCBQ, Ferran Aril, i de l’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete.

A més de Laia Anducas i Judith Turrión, l’All Star tindrà més protagonistes de la ciutat. El partit femení tindrà a les ex jugadores del Joventut L’Hospitalet Carla Ortas i Marina Portillo, mentre que entre els entrenadors del partit masculí hi seran l’ex de l’AEC Collblanc, Jordi García, i també l’hospitalenc Raúl Jodra.

El partit femení tindrà lloc a partir de les 16:30 mentre que el masculí està previst per a les 19:00h. Entremig es disputarà el concurs de triples, a les 18:15h. Tot se celebrarà al pavelló Marina Besòs de Sant Adrià.