El CE Joventut L’Hospitalet jugarà, la pròxima temporada, a la Lliga Femenina 2. El conjunt de Miki Molgosa s’ha imposat 61-48 al Torrelodones en l’últim partit de la fase d’ascens disputada a Huelva. Amb aquesta victòria, les hospitalenques són primeres i, per tant, nou equip de Lliga Femenina 2.

Un partit gens fàcil i que, de fet, ha tingut al Torrelodones com a dominador durant bona part del mateix. Tret d’algun moment puntual, les madrilenyes han estat quasi sempre per davant. Això si, el Joventut L’Hospitalet sempre ha estat relativament a prop i, quan ha arribat el moment, han posat sobre la taula la seva major experiència.

Així, els primers minuts de l’últim quart han canviat la tendència de forma total. Del 36-42 es passava al 46-42, amb una cistella i dos tirs lliures de Laia Anducas i dos triples pràcticament consecutius de Judith Turrión. El Torrelodones, molt sòlid fins aquell moment, ha començat a tenir errades no forcades i el Joventut L’Hospitalet no ha desaprofitat l’oportunitat per matar el partit.

El 61-48 final deixa al Joventut L’Hospitalet com a primer classificat i nou equip de Lliga Femenina 2. L’equip de Miki Molgosa ha fet una temporada que ha fregat la perfecció, sobretot des del mes de gener i la recompensa és pujar, per primera vegada en la història de l’entitat, a categoria estatal.

D’aquesta forma, la ciutat de L’Hospitalet tornarà a tenir un representant del bàsquet femení en categoria FEB. No succeïa des de principi de segle, quan l’AECS va disputar la Divisió d’Honor.