Una mica de nervis i tones d’il·lusió. Així afronta el Joventut L’Hospitalet la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2 de bàsquet, tercera màxima categoria estatal. Després d’una temporada que ha fregat la perfecció, l’equip de Miki Molgosa viatja aquest dimecres a Huelva, on es durà a terme la fase final. L’objectiu, ser un dels tres equips que podrà competir, la pròxima temporada, a la categoria de bronze.

“Tenim moltes ganes de viure-ho, portem ja molts dies esperant aquest moment i estem molt il·lusionades”, explica l’entrenador, Miki Molgosa. “Ara ens toca disfrutar i lluitar al màxim”, afegeix Laura Prado, una de les capitanes de l’equip.

El Joventut L’Hospitalet està encabit en el grup 2, juntament amb Ensino, Adareva Tenerife i Torrelodones, en una primera fase que es jugarà de dijous a dissabte. El campió d’aquest grup serà nou equip de Lliga Femenina 2. El que quedi segon tindrà una altra oportunitat i jugaria diumenge contra el segon del grup 1.

“Està clar que desconeixem més aquests equips que els que tenim a Catalunya però tenim informació. I sabem que són els millors equips de cada comunitat, per tant tots seran durs”, afirma Molgosa. “Potser l’Adareva Tenerife és una mica més fort però nosaltres anem amb tot”, diu l’altra capitana de l’equip, Judith Turrión.

El debut del Joventut L’Hospitalet serà aquest dijous, a les 13:00h, contra l’Ensino. Divendres i dissabte jugarà a la mateixa hora contra Tenerife i Torrelodones. En cas de quedar segon, l’equip de Miki Molgosa jugaria diumenge i també ho faria a les 13:00h.