Un cop passada la celebració per haver assolit la fita històrica d’ascendir a Lliga Femenina 2, el Joventut L’H no ha perdut el temps i ha confeccionat una plantilla de garanties. L’equip que dirigirà Miki Molgosa –amb el seu staff format per Albert Raurell, Joan Díaz i Eli Colomer- tornarà a comptar amb la capitana Judith Turrión que ja té experiència a la nova categoria. També han renovat Laura Moreno; Paula Gili, que impregnarà de caràcter el vestidor; la talentosa Laia Anducas, Ona Fuster, i la neerlandesa Ciska Kollen que estarà a cavall entre els equips A i B.

Al mateix temps el club de Les Planes ha fitxat a la polivalent Noa Sánchez; l’exterior Paula Curto; i a Júlia Rueda, sens dubte la incorporació més sonada. Formada al Barça i amb experiència a la màxima categoria, no s’ho ha pensat gaire a l’hora d’acceptar l’oferta del Joventut. La nova jugadora no vol parlar d’objectius concrets. L’únic que pot assegurar és que l’equip pencarà sense descans des de principi fins a final de temporada.

Per contra, no seguiran vestit de negre Judit Ortiz, Mariona Domínguez, Emma Martínez, i Laura Prado, que la pròxima temporada serà l’entrenadora del Júnior A.

El Joventut no dona per tancada la plantilla, i treballa per incorporar 3 o 4 jugadores més en les posicions de base, ala-pivot i pivot.