El Club Esportiu Joventut L’Hospitalet ha començat amb bon peu la nova Super Copa Catalana femenina de bàsquet. Les jugadores de negre han guanyat amb solvència tots els partits de casa, han superat al Roser a domicili, i tan sols han perdut a la pista del líder, el Manresa. Una autoritat que ara cal donar-li continuïtat.

El bon inici a la Super Copa Catalana dl CE Joventut L’H ha estat sorprenent per a molts. Sobretot tenint en compte que al final del curs passat només van garantir la seva continuïtat un total de quatre jugadores. La direcció esportiva, en plena sintonia amb l’entrenador Miki Molgosa, es va posar les piles per incorporar noves jugadores de gran talent.

L’entrenador Miki Molgosa compleix la segona temporada a la banqueta

El director esportiu, Jordi Coma, ha firmat que “al final de temporada vam veure que hi havien moltes jugadores que portaven molts anys amb nosaltres i que preferien no continuar sota la disciplina del CE Joventut L’H. En d’altres casos va ser l’entrenador Miki Molgosa qui va preferir que no continuessin. Amb tot, ens vam quedar amb quatre jugadores i vam fitxar una plantilla pràcticament nova amb nous perfils que l’entrenador volia”.

Des del club de Les Planes no es conformen amb el ja típic partit a partit. Ho volen tot i per això es marquen com a objectiu pujar a la categoria de bronze espanyola. “Nosaltres volem ser ambicioses i volem quedar primeres. D’aquesta manera ens classificaríem directament per a la Fase d’Ascens a Lliga Femenina 2. Si no és possible, lluitarem per quedar entre les cinc primeres i jugar la final a 4 catalana per ser present a la Fase d’Ascens”, ha apuntat el director esportiu.

El que no obliden al CE Joventut és que son un club formador. Per això la sintonia entre el primer equip i els equips de la base ha de ser fluïda: “Hem intensificat la relació entre l’equip sènior i els equips de la base, tant el sènior B, els dos conjunts sèniors. Tenim jugadores joves de la casa que ja han demostrat aquest estiu que poden tenir dinàmica de primer equip.

Aquesta propera jornada el Joventut L’H jugarà a la pista del Tarragona, un conjunt de la part mitja de la lliga.