El Club Esportiu Joventut L’Hospitalet continua instal·lat a la zona noble de la classificació de la Super Copa Catalana. Aquest cap de setmana, les jugadores de Les Planes, van sumar una nova victòria a casa davant el Tarragona Bàsquet.

Tot i que el partit semblava a priori senzill, la primera part es va complicar per les locals, que no van acabar de trobar el seu joc, sobretot amb força problemes per controlar el rebot. Amb l’inici del tercer quart, El CE Joventut L’H va posar la seva millor versió sobre el parquet, i van demostrar la superioritat amb les tarragonines, que venien de jugar jornada intersetmanal, i que van acusar el cansament al darrer quart.

El triomf deixa a les hospitalenques en una comoda segona posició, i amb pràcticament assegurada la participació a la final a 4 de la competició. L’objectiu de l’equip però és més ambiciòs, i les jugadores de Miki Molgosa, volen ser campiones i conseguir un lloc directe a la Fase d’Ascens a la categoria de bronze espanyola: “No deixem de creure en ser primeres i anar directe a les fases d’ascens a Lliga Femenina 2” assegura l’entrenador.

Només depenen d’elles mateixes per atrapar al líder, el Draft Gramenet, que ha de visitar encara Les Planes. L’esperança del CE Joventut L’H, es aprofitar que el calendari els rema a favor en aquestes darreres jornades, ja que la majoria de partits decisius, els juguen com a locals, i volen que el municipal de Les Planes sigui un fortí. “Queden moltes jornades i tots els equips ens juguem coses, per tant, toca anar partit a partit, i aprofitar el plus de jugar a casa on hem perdut encara”.

La propera jornada, el Joventut L’H visita el Granollers, una pista complicada on hauran de suar per treure la victoria.