El Centre d’Estudis Jaume Balmes ha posat en marxa un estudi de gravació com a activitat extraescolar. Es tracta d’un espai on alumnes i públic en general poden aprendre a compondre un tema amb lletra i música o enregistrar una maqueta. Una opció nova i econòmica per tot aquell que tingui una inquietud musical.

Segons Sònia Sánchez, directora de Promoció Econòmica del C.E.Jaume Balmes, “al centre, sempre hem tingut alumnes amb inquietuds musicals, però mai ens havíem decidit a endegar una activitat extraescolar d’aquests tipus”.

El taller és pioner a tota la ciutat i dóna servei tant a alumnes com a tot tipus de públic, a partir de 13 anys. Sánchez ha destacat “el seu caràcter innovador i la molt bona acollida”.

L’horari és lliure, a convenir amb el músic, compositor i professor del taller Carlos Matari que assegura “que els nois vénen a passar-ho bé, a divertir-se a aprendre a cantar, tocar la guitarra, fer acords de piano, o escriure lletres. Hi ha alguns que fins i tot fan bones lletres”.

Els alumnes del taller tenen a més la possibilitat d’enregistrar una maqueta i veure tot el procés de creació d’una cançó. No es necessita cap tipus d’experiència prèvia, només alguna inquietud musical.

Una altra de les característiques del taller és el seu preu. Segons Sonia Sánchez, “és una opció molt econòmica. Si és per a un grup val 44 euros al mes i si és sessió individual 49 euros”.

La Silvia Fernández, participant al taller, assegura “a mi sempre m’agrada’t cantar i la música en general i aquí ens ensenyen a interpretar i a posar-li sentiment”.

Es pot trobar més informació a la web del Jaume Balmes o al facebook www.facebook.com/cejaumebalmes