El CE L’Hospitalet manté la seva ratxa de victòries, i ja són sis consecutives. Avui el líder s’enfrontava a un partit que mirant la classificació, hauria de ser fàcil.L’Hospitalet té avui el doble de punts que l’equip barceloní, que ara mateix mira amb més por cap a baix que amb esperança a dalt. Però això és futbol, i el Sants va sortit molt desacomplexat a la gespa de la Feixa Llarga, i va dominar al líder fins que el santsenc David Cura es va buscar una expulsió infantil massa d’hora per doble groga. Amb 60 minuts encara per davant L’Hospitalet va aprofitar la superioritat numèrica per agafar les rendes del joc, però tot i això el Sants no es va descomposar ni tan sols amb l’únic gol del partit, que no va arribar fins el minut 71.

El CE L’Hospitalet camina ferm cap a la victòria en aquesta lliga. Ja son catorze partits sense perdre, amb un extraordinari saldo de dotze victòries, les sis últimes consecutives. Això sí, guanyar una lliga no és un camí de roses, i el partit d’avui n’és una bona prova.
El Sants visitava el camp riberenc amb la meitat de punts a la classificació que el líder, i més pendent de salvar-se que de lluitar per assolir bones posicions. Potser per això l’equip barcelonès va sortit sense complexes a la gespa de la Feixa Llarga. Desplegament ampli, pressió elevada i intensa i un joc que va fer sentir als locals molt incòmodes amb la possessió durant la primera mitja hora.
Però l’alegria va durar 26 minuts, el temps exacte que el santsenc David Cura va trigar en prendre dos targetes grogues, la segona especialment evident i innecessària si ja es comptava amb una cartolina. Un jugador menys i una hora de partit encara per jugar. L’escenari es pintava de rosa per L’Hospitalet i es tenyia de negre pels visitants.
Tot i que l’Hospitalet no va desaprofitar la ocasió per reorganitzar-se, agafar les rendes del partit i anar de forma més decidida cap a la victòria, la UE Sants no es va descomposar.
La primera part va acabar sense grans sorpreses per ningú, amb un Hospitalet potser menys fluid de l’habitual, i amb un Sants que es defensava amb ordre i sense grans esforços, i que provava de tirar contres que sovint pecaven de falta de precisió.
A la segons part L’Hospitalet reprèn un 4-4-2, buscant superioritats per banda i es llença amb més contundència cap al partit, sabedor de que el rival i les circumstàncies haurien fet difícil pair res que no fos una victòria.
Tot i això, el Sants aguantava i tot i que L’Hospitalet dominava, no acabava de generar ocasions clares. De fet el gol de la victòria no va arribar fins el minut 71, quan després d’uns rebutjos dins l’àrea, el pichichi d’aquesta lliga, Salinas, embocava un gol amb l’autoritat que li va faltar en els minuts finals per sentenciar en un mà a mà molt clar.
El partit acabava amb un córner pels visitants i amb el porter santsenc buscant rematar-lo. Una bona imatge per tancar un partit on tots dos equips van lluitar fins el final.