El Club Esportiu Alheña celebra divendres i dissabte el Torneig Memorial de futbol sala “Juanan i Montoya”. L’entitat de Bellvitge ho fa coincidir amb l’adhesió a la campanya solidària “Cap nen sense joguina”.

Tots els equips de la secció de futbol sala del CE Alheña participaran aquest divendres i dissabte en una nova edició del Torneig Memorial “Juanan i Montoya”, que ret homenatge als dos presidents del club més estimats. Es demana a tots els participants que col·laborin amb la campanya solidària “Cap nen sense joguina”.

La voluntat de recollir joguines és un homenatge a Juanan Bastante, que anys enrere va apostar per col·laborar amb aquesta campanya solidària, i ara es vol mantenir la tradició. De la mateixa manera, l’Alheña vol mantenir viu el rècord de José Antonio Montoya, president durant 30 anys i que va lluitat per disposar de l’actual instal·lació municipal: el pavelló Juan Antonio Bastante.

Per participar a la campanya solidària cal portar un joguina nova, sense embolicar i no bèl·lica. Es poden deixar a l’entrada del poliesportiu fins al dia 3 de gener.