El CD Colonia Moscardó serà el rival del CE L’Hospitalet a l’última eliminatòria d’ascens a la 2a RFEF. El conjunt de Joan Sánchez disputarà el partit d’anada a l’Estadi Municipal, aquest mateix cap de setmana, i la tornada d’aquí a 15 dies al barri madrileny de Moscardó.

El CDC Moscardó és, segurament, una de les sorpreses de la fase d’ascens. Cinquens en el grup madrileny, van ser capaços d’eliminar a dos equips teòricament favorits, el CD Móstoles i el Leganés “B”. En ambdos casos, l’anada la va disputar com a local i fora de casa van obtenir el triomf.

Aquest cop serà diferent per als dos equips. L’Hospi, que fins ara havia jugat les dues tornades com a local, haurà d’iniciar aquesta tercera ronda a l’Estadi mentre que el CDC Moscardó ho farà a la inversa. En aquest cas, tampoc hi haurà avantatge per al CE L’Hospitalet en cas d’empat. L’eliminatòria es podria decidir als penals.

A falta de confirmació oficial, tot sembla indicar que el partit d’anada es disputarà aquest diumenge 16 de juny, possiblement en horari de matí. El CD Colonia Moscardó, per la seva banda, també ha jugat els seus dos partits com a local en horari de diumenge al matí.