Com és habitual, El Club de Beisbol i Softbol l’Hèrcules L’Hospitalet ha estat l’últim equip de la ciutat en donar per finalitzada la temporada del seu primer equip. Any de transició, com ja es preveia, i cinquè lloc final per a l’equip, amb sis victòries i vuit derrotes. No han pogut quedar entre els quatre primers i, per tant, accedir a les semifinals.

“Una mica agredolç… Érem un equip jove però hem perdut cinc partits per només una cursa i tres a l’extra inning… Una llàstima però segurament hem lluitat més del que s’esperava al principi”, explica Frank Salas, president de l’entitat.

Però l’Hèrcules L’Hospitalet és molt més i on sí que hi ha satisfacció màxima és en el treball de la base. Tots els equips inferiors han arribat a disputar les semifinals o finals dels diferents campionats de Catalunya i el sub15, a més, ha aconseguit guanyar la Sèrie Nacional Sub15 de beisbol, segona divisió del Campionat d’Espanya.

“Hi ha feina a fer, no et pots relaxar però sí que és cert que el planter ve molt i molt fort. Hi ha nens de molta qualitat i grups complets”, diu Frank Salas. “El futur està garantit però, com sempre, això també passar per remodelar el camp”, afegeix.

El gruix d’equips de l’Hèrcules L’Hospitalet descansaran ara fins al mes de setembre, quan es començarà a preparar les diferents categories de la Copa Catalunya 2024.