Ara fa cinc anys, l’Hércules L’H va decidir centrar els esforços en fer créixer els equips del planter. La idea era tenir equips federats a totes les categories de base, augmentar el nivell de joc, i arribar a prop de les 100 llicències. Els tres objectius s’han complert i el futur del club està més que garantit.

El president del CBS Hèrcules L’H, Frank Salas, ha indicat que “els nostres jugadors estan pujant molt. De fet, tenim diversos equips sèniors de beisbol i softbol que estan signant bones temporades. Des de la nova junta ens hem marcat mantenir-nos a dalt i sobretot que la massa social continuï creixent”.

El club de Bellvitge convida a tothom que vulgui a formar part de la seva família. Recorden que per jugar a beisbol tothom té cabuda, i que sempre hi ha una posició a dins de l’equip per ocupar. El coordinador Emmanuel Francis destaca que “no hi ha un perfil determinat. Aquí no fem proves per formar part de l’Hércules. Tots els nens i nens tenen la seva oportunitat dins de l’equip”.

Des de l’Hércules asseguren que la futura instal·lació de gespa artificial al camp de la Feixa Llarga farà augmentar el nombre de jugadors i jugadores, a banda de poder participar a la màxima categoria espanyola. En aquest sentit, Fran Salas ha explicat que “hi ha molta gent del món beisbol que ens ha dit que voldrien venir a jugar a L’H, però que amb les actuals instal·lacions no acaben de donar el pas. Estem segurs que amb la gespa artificial sí que vindran a la ciutat”.

L’Hércules L’H ha informat que els entrenaments de la nova temporada 2024 han començat aquesta setmana i que les inscripcions estan obertes.