Una temporada més, el Club Bàsquet Sant Josep Obrer compta amb una massa social estable i compromesa amb l’entitat. Actualment té registrats divuit equips oficials, la meitat femenins i l’altra meitat masculins. Tots ells amb un fort sentiment de pertinença amb al club.

El CB Sant Josep Obrer és una institució molt ben valorada al barri de Pubilla Cases. Una bona imatge que s’ha guanyat en els darrers anys gràcies al treball de la seva junta directiva. Abans que els resultats esportius, s’ha prioritzat posar els valors per davant de tot i trencar la mala imatge que l’arrossegava.

En l’àmbit esportiu, l’equip sènior femení està fent una bona campanya. Classificades en 3r lloc a la 2a Catalana tenen el liderat a només un triomf de distància. Tot i així, el club no vol cap tipus de pressió ni tampoc parlar d’ascens. De la seva banda, el conjunt masculí no ho està passant gaire bé a la 1a Catalana. L’equip acumula força derrotes, tot i que és veritat que amb marcadors finals molt ajustats.

Des del CB Sant Josep Obrer asseguren que disposar de més hores d’entrenaments i partits oficials al CEM de L’H Nord els ha ajudat a oferir més activitat esportiva federada al barri.