El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet vol donar continuïtat al bon moment que travessa en aquest inici de lliga a la LEB Plata. Els riberencs jugaran dissabte a la pista del Bàsquet Benicarló, un conjunt que ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara.  

Dues victòries en les tres primeres jornades és el balanç del Sandá Electrocclima CB L’Hospitalet en aquest inici de competició. Un bon moment de joc i de resultats que estan permeten al conjunt de Claudio Jorquera treballar amb tranquil·litat, amb bon ambient dins del vestidor i sense la pressió d’altres temporades per sortir de les últimes places de la classificació.

La clau d’aquest canvi de tendència la dona el mateix entrenador xilè, i no és altra que entrenar amb bona actitud i competir amb l’objectiu de guanyar, però també de millorar. “El més important és anar progressant jornada rere jornada, i aquest equip ho està fent. A vegades avancem com a grup de manera més lenta, però al cap i a la fi avancem, que és el més important. Si ens mantenim en aquesta línia serà una temporada molt agradable”.

En aquest sentit Claudio Jorquera considera bàsic poder treballar en un ecosistema tranquil i optimista. Cal tocar de peus a terra i tenir clar que ni abans eren tant dolents ni ara son tant bons. “Quan ens ha tocat perdre no hem abaixat el cap i hem preparat el següent partit de la millor manera. Ara que ens ha tocat guanyar farem el mateix, no variarem la nostra línia de treball. I encara amb més motiu ara, ja que juguem dissabte (CB Benicarló), dimecres (Horta Godella) i una altra vegada dissabte (Fibwi Palma)”.

El CB L’Hospitalet iniciarà demà una setmana on haurà de disputar tres enfrontaments. Dimecres 1 de novembre, a casa, contra l’Horta Godella. I el proper diumenge 5 de novembre a la pista del Fibwi Palma.