El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet afronta aquesta tarda el partit més exigent d’aquesta pretemporada. A les semifinals de la Lliga Catalana LEB li espera en dels equips favorits per ascendir a LEB Or, el CB Prat.

Des de les files riberenques admeten la superioritat del rival i que el veritable objectiu és el de seguir millorant el joc de cara a l’inici de la lliga el proper cap de setmana. “Hem de continuar millorant. Ara mateix estic content amb l’equip, perquè al darrer partit van haver-hi més minuts de regularitat, de qualitat, i sobretot sent competitius”, ha explicat l’entrenador Claudio Jorquera.

Un dels aspectes més positius d’aquestes setmanes de preparació està sent el bon ambient que es viu al vestidor i la bona comunió entre els jugadors. El tècnic xilè del CB L’Hospitalet comenta que  “es respira bona química tot i que s’acaben de conèixer. En l’aspecte tècnic, estic molt satisfet perquè veig que avancem. És el que necessitem, encara que el ritme sigui més lent o més ràpid”.

El mateix Claudio Jorquera es mostra positiu amb la feina feta fins ara, no només per part dels jugadors, també per la directiva a l’hora de configurar la plantilla: “estic molt satisfet amb la feina del club en la confecció de la plantilla i les facilitats que ens dona. Ara no podem parar. Això ja comença de debò, serà un torneig llarg i hem d’estar preparats, perquè en aquest camí ens trobarem de tot”.

En cas de superar al CB Prat, la final de la Lliga Catalana LEB seria demà dissabte a les 6 de la tarda, davant del guanyador entre el Força Lleida i la UE Mataró.